It's on! (200x)

Full Version: [D&D 5th] Murder Hobos
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
16 juli kan ik denk ik wel. 2 september is een vrijdag. Bedoel je 3? Is voor de meesten misschien wat kort dag na het Dorkfest weekend.
16 Juli kan denk ik wel.
16 juli nog steeds een voorstel?
Voor zover ik weet wel.

Momenteel lijkt het erop dat ik kan, plus Eelco, Mel, en Seppe? Drie is net wat weinig. Mark? Ot? Kan iemand checken bij Tristan?
16/07 is organisatorisch moeilijk voor mij (niet onmogelijk denk ik), maar dan heb ik idd. wel iets meer zekerheid nodig...
Ik kan ook.
Ik kan vanaf 15:30
Tristan kan niet. Jullie zijn van harte welkom bij mij de hele dag mocht de locatie een probleem zijn. Ik kan in principe de hele dag maar ik heb wel Lotte bij me.
Ik heb overdag de hele dag Moira. Bij mij thuis zouden we overdag wel kunnen spelen als zij slaapt/zelf in de kamer speelt maar ik kan niet ergens naartoe zonder oppas.
Zou het voor iedereen mogelijk zijn om bij Mark te spelen? Redelijk centraal, dicht bij station. Met Mark, Seppe, Eelco, Ot, en iets later ook Melchor? Is 2 kinderen aanwezig een bezwaar voor iemand?
Voor mij geen probleem, zolang Mark en Sabrina het niet erg vinden dat er twee kinderen in huis zijn.
Tot hoe laat kan/wil men dan?
11 tot 11?
(10-07-2016 11:00:57)Sopj Wrote: [ -> ]11 tot 11?

Ehm, hoe laat moet Lotte naar bed?
Sure, works for me.
Samenvattend van whatsapp:
Bij mij thuis kunnen kinderen en hun ouders en vrienden spelen tot 2100 zaterdag a.s.

Dat is voor eenieder (die kan spelen) akkoord?
Ok
Ik had geen rekening meer gehouden met de 16e omdat er geen verdere bevestiging was. Ik zie het nu pas en moet even kijken of het me gaat lukken.
Ik kan ook alleen met kind. Is niet heel erg ideaal Wink
Dit is precies wat ik bedoelde toen ik de laatste keer zei dat het maken van een afspraak via het forum moeizaam verloopt. Mensen reageren laat en er reageren zo weinig mensen dat diegene die wel reageren denken dat het niet doorgaat.
Oftewel, gaat het nu door zaterdag? En hoe gaan we zorgen dat het maken van afspraken in de toekomst soepeler loopt?
Voor de toekomst is lastig te zeggen.

Voor a.s. zaterdag: Voor spelers hebben we Seppe, Mark, Ot, en Melchior (vanaf de middag). Vier spelers is mijn minimum, dus ja het kan doorgaan vanaf het moment dat Mel er bij is. Uurtje of 3 verzamelen en dan door tot 9. Relatief kort voor dit soort sessies, maar zeker beter dan niks?
Ik ben erbij en neem (kleine) Tristan mee. Ik moet dan wel uiterlijk om 8 uur weg. Ik zou dan ook willen voorstellen om zoals eerder om 2 uur te beginnen gezien dat er een extra speler is.
Als we met zijn 4-en zijn, dan kunnen we toch ook prima om 11 uur beginnen. Hebben we tenminste een sessie van een fatsoenlijke lengte.
Ik kan 11 uur, ik kan 2 uur. Dat ligt eraan wanneer we vier spelers hebben.
Voor mij is 13.30 verzamelen 14.00 beginnen goed haalbaar. 11 uur ga ik niet redden.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Reference URL's